Bemutatkozás

Dr. Katona Piroska

Csecsemő-gyermekgyógyász, iskolaegészségtan és ifjúságvédelem, sportorvostan és háziorvostan szakorvos vagyok. Az egyetem elvégzése után Békéscsabán, a Gyermekosztályon dolgoztam, majd a sikeres szakvizsga után Gyomaendrődre kerültem mint házi gyermekorvos, sportorvos, iskolaorvos. Felnőtt háziorvosi tevékenységet helyettesítés keretében láttam el. A környező kis településeken (Csabacsűd, Kardos, Örménykút, Hunya) mozgó szakorvosi szolgálatot, szakellátást végzek. Ellátom a Gyomaendrődi Református Szeretetotthon betegeit is. Munkámat nagy szeretettel és odaadással végzem a többi kollégával együttműködve, folyamatosan továbbképezve magam.

Nővér

Általános ápoló és asszisztens, majd OKJ Ápoló végzettséget szerzett. Munkáját nagy szeretettel és szorgalommal végzi pácienseink és szüleik megelégedésére. A házi gyermekorvosi körzeti munka mellett házi betegápolási szolgálatban is közreműködik.

A praxis

Praxisunk jelenlegi létszáma: 883, de örvendetesen növekszik a pácienseink száma mind a helyi, mind a vidéki betegek révén. Saját tulajdonú rendelőnket mind saját forrásból, mind pedig pályázatok útján folyamatosan fejlesztjük, szépítjük, modernizáljuk mind az orvosi műszerek, eszközök, mind az egyéb technikai feltételek tekintetében.